Fieneke de Vries

Ik ben Fieneke de Vries en ben gediplomeerd osteopaat en gecertificeerd kinderosteopaat. Sinds 2011 ben ik werkzaam als osteopaat. Ik heb mijn diploma in 2011 behaald aan The International Academy of Osteopathie in Zeist. Voor het behalen van dit diploma ben ik 7 jaar werkzaam geweest als Fysiotherapeut. In december 2011ben ik mijn eigen osteopathie praktijk: ‘├ôsteopathie Noord’ gestart in Assen en in 2014 ook een tweede locatie in Eelde-Paterswolde.

In september 2013 heb ik een certificaat behaald voor de tweejarige opleiding osteopathie bij kinderen van de Panta Rhei.

Momenteel volg ik de cursus Geintegreerde Technieken volgens de methode van Frank de Bakker in Antwerpen

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een consult dan kunt u mij bellen. U mag ook een e-mail sturen waarna ik contact met u op zal nemen.

Het annuleren van een afspraak dient telefonisch en minimaal 24 uur voor aanvang te gebeuren. Niet nagekomen afspraken en niet tijdig geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht.

Neem telefonisch contact op 0627066092 of mail info@osteopathienoord.nl